FEEL GOOD WORKSHOP

Tijd om je beste vriend terug te pakken tijdens zijn vrijgezellenfeest? Heeft jouw jaarclub een ongenadig pak slaag nodig? Dan is het tijd voor een FEEL GOOD WORKSHOP! In een twee uur durende workshop staat het kickboksen centraal. Je leert de basis van het spel. Stoten, trappen, knieën; het komt allemaal voorbij. 

Ik pak jullie uiteraard netjes in met bandage, bokshandschoenen en scheenbeschermers. We beginnen met het oefenen van basiscombinaties op elkaar. Daarna gaan alle remmen los en gooien we de overgebleven agressie en energie er uit op trapkussens en stootpads. Er is altijd ruimte voor een toetje. Vanzelfsprekend gaat niemand naar huis met een blauw oog (hooguit de vrijgezel…).

De workshop kan in één van de dojo’s in Groningen of op een andere geschikte locatie bij jullie in de buurt. Een FEEL GOOD WORKSHOP is er al vanaf €15 per persoon. Er is ruimte voor maximaal 20 personen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw groepsuitje? Bel gerust of stuur een e-mail of WhatsAppbericht naar Feel Good Fight.

OSU!