TRAINER

Op mijn 19de begon ik met vechtsport. Met Muay Thai; een harde, maar eerlijke sport vol kleurrijke tradities. Meer dan tien jaar later, ben ik langs diverse sportscholen en vechtstijlen beter en veelzijdiger geworden. Ik heb geleerd met en van anderen. Nu is het tijd om mijn kijk op de sport over te dragen.

Vechtsport en met name kickboksen staat niet bepaald bekend als een theekransje. ‘Kickboksen is voor lompe gorrila’s’. Ja, die met testosteron gevulde horken ben ik ook tegengekomen. Maar daarnaast ook een heleboel sympathieke ‘lieve’ mensen. Kickboksen is namelijk door veel mensen omarmt omdat het een heerlijke fullbody workout is.

Met Feel Good Fight wil ik de ‘harde sport’ op een vriendelijke manier aan de normale man brengen. Door en voor lieve mensen! Tuurlijk hoort een ‘tikje’ bij de sport. Maar het is onzin dat je bont en blauw naar huis gaat. Als je op een respectvolle manier traint is kickboksen een sport voor iedereen. Op de Feel Good manier is het leerzaam, veilig en altijd gezellig!

OSU!