FEEL GOOD OFFICE

Heeft jouw kantoor een sportieve upgrade nodig? Groeit jullie team vast achter het bureau? Dan is het tijd voor FEEL GOOD OFFICE!

FEEL GOOD OFFICE is een workout die de fysieke en mentale weerbaarheid verbetert. Dat betekent dat we niet alleen maar aan het ‘rammen’ zijn. In de training is veel aandacht voor onderlinge relaties en communicatie. Want net zoals op kantoor, vergeten we vaak te overleggen met elkaar. FEEL GOOD OFFICE legt de vinger feilloos op de zere plek. Dat maakt de training niet alleen een leuke workout, maar tegelijk een leerzame teambuilding.

Niks zo leuk als met collega’s de kantoorsleur doorbreken (en je baas een pak rammel geven). In de trainingen FEEL GOOD OFFICE staat het leren van kickboksen centraal. Ja, dat betekent dat we fysiek contact gaan hebben. Lekker uit je comfortzone. Uiteraard gaat er niemand naar huis met een blauw oog. De training is voor zowel de non-sporter als voor het conditiebeest van de afdeling.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Dit begint met een introductietraining van twee uur, tot en met een volledige serie van tien lessen. Dat kan in een geschikte ruimte op je kantoor of in één van de dojo’s in de buurt. In de lunchpauze, tijdens werktijd of na de vier uur Cup-a-soup; maatwerk it will be! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem voor meer informatie contact met mij op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Bel gerust of stuur een e-mail of WhatsAppbericht naar Feel Good Fight.

OSU!