FEEL GOOD DAMES KICKBOKSEN BIJ UNIFIT!

Feel Good Fight is terug, en hoe! Vanaf 9 september is er weer elke week les. Om precies te zijn; kickboksen voor dames. Dat allemaal in de laagdrempelige sportschool Unifit in Gorredijk.

Na een verhuizing en maanden van corona’s is het tijd om de handschoen weer op te nemen. Daarvoor is contact gezocht met een oude bekende; sportschool Unifit. Met eigenaar en trainer Nadir Faiz stonden de spreekwoordelijke neuzen snel dezelfde kant op; we gaan het vrouwenkickboksen in de regio naar een hoger niveau tillen. Dus alle mannen met duistere intenties zijn gewaarschuwd, de dames in Zuidoost-Friesland kunnen vanaf volgende maand flink van zich afbijten.

Het all-style kickboksen vormt de basis van de training. Het uitdelen van stoten, trappen, knieën en ellebogen, het hoort er allemaal bij. Maar verdedigen en incasseren zijn net zo belangrijk. De training is in eerste instantie gericht op het aanleren van technieken en het opbouwen van een fikse conditie. Het zwaartepunt ligt niet op zwaar fysiek contact en er wordt veel geoefend met stootpads en trapkussens. Sfeer en gezelligheid zijn belangrijker dan oorlog en prestatie. Daardoor is de training toegankelijk voor iedereen. Maar vergis je niet, het tempo gaat flink omhoog!

Vanaf 9 september, elke donderdagavond van 20.15u tot 21.30u aan de Badweg 32A in Gorredijk. Want iedereen wil wel eens ergens tegenaan trappen toch?