FEEL GOOD FIGHT IS TERUG!

Begin 2019 ging Feel Good Fight even op pauze. Samen met mijn vrouw was het tijd voor een ander avontuur; Expedition Twin America! In juni vertrokken wij naar Alaska om vanaf daar op de motor naar het zuidelijkste puntje van de wereld te rijden. Een reis de halve aardbol over. Van ijsberen tot bananenrepubliek. Een echte Feel Good Challenge!

Inmiddels zijn we weer thuis. De expeditie zit er op. Het was niet altijd makkelijk. Alles behalve. Maar met het Feel Good doorzettingsvermogen is de missie volbracht. Ruim 30.000km puur avontuur. Nu thuis pak ik de spreekwoordelijke draad weer op. Dat betekent ook dat Feel Good Fight weer actief is! In een andere vorm dan voorheen. Nieuwer, beter, harder!

Er zijn op dit moment geen reguliere trainingen. Wel kan je mij inhuren voor ad hoc kickbokslessen, bedrijfstrainingen en workshops. Met nog meer enthousiasme dan voorheen zal ik jullie door de dojo’s laten kruipen. Zweten, afzien, kapotstuk gaan. Maar wat een tevredenheid als de laatste OSU klinkt. Ik zie jullie graag snel. Meer weten? Kijk gerust rond op de bekende website.

Nieuwsgierig naar het avontuur in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika? Kijk onderstaande compilatie van Expedition Twin America.

Expedition Twin America – Roadtrip op de motor. Van Alaska naar Patagonië.