FEEL GOOD HAMSTER DOET VOORLOPIG LAATSTE TRAINING GEVEN

Met de reis aanstaande en de overname door Shera Fight was het woensdag aan Hendrik om voorlopig zijn laatste twee trainingen te verzorgen in Noordhorn. Voorzien van een flinke wangzak (kleine fight met een kaakchirurg) mocht ‘de vriendelijke Hamster’ nog éénmaal aan de bak.

En daarvoor werd de inmiddels legendarische Feel Good Challenge uit de kast getrokken. Non-stop afzien. Twee minuten op, 30 seconde af, en weer door. Rondje boksen hier, rondje steps daar. Van snoeiharde lowkicks tot taaie squats, van to-fast-to-handle jabs tot maagverkleinende sit-ups. Zoals gewend, het was er allemaal!

Het groepsgevoel werd versterkt door de leuke attenties die de leden van Feel Good voor Hendrik hadden meegebracht. Om een tsunami aan tranen te voorkomen werd het afscheid beperkt tot lieve woorden van dank en nuchtere reacties. Hendrik bedankt hierbij nogmaals iedereen voor de attente woorden, appjes, bedankjes, cadeautjes, maar bovenal voor de keifanatieke-200%-sfeerverhogende-earthmoving-epischgedreven-inzet van alle leden in de afgelopen jaren. OSU! (snif).