TRAININGEN VAN FEEL GOOD FIGHT NAAR SHERA FIGHT!

Per 1 april 2019 neemt sportschool Shera Fight de trainingen over van Feel Good Fight. De lessen en tijden blijven hetzelfde, maar worden vanaf 1 april verzorgd onder de paraplu van Stichting Shera Fight.

Een groter aanbod

Shera Fight is een sportschool in Groningen en heeft een ruim aanbod aan trainingen in alle stijlen van het kickboksen, zoals Muay Thai, Kung Fu, (kick)boksen en pointfighting (semi-contact). Voor de leden ontstaat hierdoor de mogelijkheid om ook andere trainingen te volgen.

Trainingen door Shera en Leroy

Shera Oedairamsingh en Leroy Spiers zullen de trainingen in Noordhorn verzorgen. Shera is gediplomeerd Wushu-instructeur en onder andere bondcoach van het Nederlandse team bij de WKF. Leroy is een bekend gezicht van Feel Good Fight. Zijn vrijdagtraining verhuist naar de dojo van Shera Fight.

Feel Good Fight op pauze

Eigenaar en trainer Hendrik Hoekstra blijft verbonden met Feel Good Fight, maar gaat vanaf 1 juni 2019 voor acht maanden met verlof voor het maken van een lange motorexpeditie. Feel Good Fight gaat dus even een tijdje op pauze. Na de expeditie zal Hendrik kijken in welke vorm Feel Good Fight weer verder gaat. De leden van Feel Good Fight zijn vandaag per e-mail op de hoogte gebracht over de wijziging.

Kickboksen voor jeugd

Vaders en moeders opgelet: na de meivakantie komt er in Noordhorn op de woensdag training voor de jeugd bij. Om 18:00 uur start Shera daar met kickboksen vanaf 6 jaar. Zeg de voet- en korfbalabonnementen alvast maar op…