FEEL GOOD FIGHT BESTAAT DRIE JAAR!

Deze week bestaat de sportschool Feel Good Fight drie jaar! Hoe leuk is dat? Als bedankje voor de trouwe leden was Lucas Winkel van 84Photos woensdag aanwezig om van iedereen een plaatje te maken. De meest unieke poses werden aangenomen. Van gesprongen kraanvogels tot evil staredowns met ontbloot bovenlichaam. Dan kunnen de kleinkinderen later zien dat Opa vroeger ook een sixpack had! Het resultaat van de shoot is nog even afwachten maar de verwachtingen zijn hoog!

Het afgelopen jaar zijn er wat gezichten bijgekomen en weggegaan. Dat maakt ons een dynamische groep. Het is fantastisch om te zien dat er nog steeds leden uit het eerste uur rondlopen. Die loyaliteit siert de club en zegt alles over de sfeer die er wekelijks hangt bij de training in Noordhorn of Groningen. Als felicitatie werd er door twee leden nog getrakteerd op megaverantwoorde dadel-kokosballetjes. Erg lekker. Een attent gebaar! En nuchter dat we zijn, we gaan gewoon weer verder. OSU!