FEEL GOOD FIGHT IS BIJNA JARIG!

Op 3 februari 2016 begonnen we met een handjevol fanatiekelingen aan het avontuur Feel Good Fight! Inmiddels zijn er een miljoenmiljard jabs en lowkicks uitgedeeld en wordt de zaal in Noordhorn intensief gebruikt. En ook in Groningen is de nieuwe mat inmiddels gezegend met het Feel Good zweet.

Ons driejarig bestaan gaan we uiteraard vieren. Op woensdag 6 februari komt daarom professioneel fotograaf Lucas Winkel van 84Photos langs. Hij maakt prachtige vechtsportfoto’s en zal van alle aanwezige leden een foto in actie maken. De foto’s ontvangen jullie uiteraard later zelf in hoge resolutie. Leuk om op je kantoor te hangen om indruk te maken op je collega’s (zodat ze wél eens koffie voor je halen). Of gewoon in je fotoboek natuurlijk. Kunnen de kleinkinderen later zien dat deze opa’s en oma’s vroeger heel sportief waren.