FEEL GOOD BONJASKY ACADEMY GROOT SUCCES!

En dan is het zover, expeditie Almere. Het veelbesproken uitje naar niemand minder dan Remy Bonjasky. Meervoudig K-1 wereldkampioen. Een held, een atleet, een kickbokser. Ruim op tijd worden we vriendelijk onthaald in de schitterende Bonjasky Academy. Kort daarna vangen we een glimp op van de man waarvoor we komen. De legende. The Flying Gentleman! Remy heeft met zijn prestaties en sympathieke persoonlijkheid het imago van de sport een flinke duw in de goede richting gegeven. Dat vind ik mooi!

Snel omkleden en dan los! Na een korte introductie kunnen we aan de bak. Eerst even warmlopen en daarna lekker oefenen op de bokszakken. De zakken zijn overigens voor sommige maagdelijke scheentjes nog iets te hard. Het kan de pret niet drukken. De combinaties vliegen er uit. Gestimuleerd door Remy de kunstenaar knallen de leverstoten en midkicks er hard tegenaan. De tijd vliegt voorbij. Heerlijk! Mooi dit.

Na de training neemt Remy ruim de tijd voor het beantwoorden van vragen. Wie was je moeilijkste tegenstander? Hoe bereid je je mentaal voor op een wedstrijd? Wat was het moeilijkste moment in je carrière? Veel vragen, nog meer antwoorden. Het geeft een mooi kijkje in de eerlijke persoon achter de stoere kickbokser. En dan tot slot nog even op de foto. Een leuke herinnering aan een prachtig uitje! Remy bedankt. Leden bedankt. Ik ben trots op mijn sport, OSU!