FEEL GOOD FIGHT BESTAAT 2 JAAR!

Deze maand bestaat de sportschool Feel Good Fight alweer twee jaar. Dat is geweldig! Om dat te vieren kwamen woensdagavond twee veteraan trainers een gastles verzorgen.

Om 19:30 kwam ‘ 2e Dan Tai-Jutsu specialist’ Jeroen Kubbenga een MMA training geven. En dat hebben de mannen (en vrouwen) geweten. Massive takedown hier, nasty armklem daar. Het uiteindelijke doel: maximale dominantie. Prachtig dit! De ware aard van de leden kwam boven toen er als groep werd ‘gebrawld’. En zo zie je meer dan 1000 kilo aan leden vol overgave op elkaar duiken. Episch! Een nieuwe dimensie aan Basic Fight.

In de tweede groep kwam om 21:00 ‘golden-oldie-to-fast-to-handle’ Erwin van der Helm de leden van Feel Good Kick trakteren op een conditietraining. Niks geen pauzes, continu door! Het tempo lag hoog, zeer hoog. Met een ongekende dosis energie wist Erwin de leden te verleiden tot het geven van alles. Stukgaan was een ‘understatement’. Hier werd afgezien mensen. Flink afgezien. Na een sessie buikspieren was duidelijk: alles gegeven!

Ook het tweede jaar van Feel Good Fight was weer super. Veel leden die er vanaf de beginperiode bij zijn blijven trouw komen. Daarnaast zijn er weer veel enthousiaste pioniers bijgekomen. Alles bij elkaar een geweldige club mensen met een ongekende dosis gezellige energie. Jullie maken de school, jullie zijn Feel Good Fight. Fantastisch. Bedankt mensen, bedankt trainers, op naar de drie jaar, OSU!

Eén gedachte over “FEEL GOOD FIGHT BESTAAT 2 JAAR!”

Reacties zijn gesloten.