FEEL-GOOD-NIEUWJAARS-STUKGAAN-EXTRA-CONDITIE-TRAINING

In de vakantie is er geen reguliere training. Maar voor de leden die het jaar goed willen beginnen was er vanavond Feel-Good-nieuwjaars-stukgaan-extra-conditie-training. Daar is geen woord teveel aan gezegd. Na het uitwisselen van de beste wensen werd aan het ‘stukgaan’ massaal gehoor gegeven! Squad hier, step daar. Puf hier, zucht daar. Met een volle bak aan enthousiastelingen werden er weer een buitenproportioneel grote hoeveelheid calorieën verbrand. Die oliebollen hebben niet eens de tijd gekregen om zich te nestelen. Een miljoenmiljard stappen! De activity trackers draaiden op volle toeren. Goede voornemens to the max! Na de estafette tussen beide groepen werd er nog even ontspannen uitgebokst. Als dit een voorbode is voor 2018, dan wordt het een goed en sportief jaar! Iedereen bedankt, OSU!

Eén gedachte over “FEEL-GOOD-NIEUWJAARS-STUKGAAN-EXTRA-CONDITIE-TRAINING”

Reacties zijn gesloten.