Hard werken bij Feel Good Familie- en vriendendag!

Gisteren was het familie- en vriendendag bij Feel Good Fight. Dat betekent dat alle leden een gast mee mochten nemen. Dit om te laten zien waar ze nou elke week mee bezig zijn. En zo werden moeders, collega’s en klasgenoten de dojo in gesleept. Dat hebben ze geweten. Ook een aangepaste (lees: een lichte) training is voor nieuwelingen flink aanpoten! Maar de basistechnieken werden snel opgepakt en het duurde niet lang voordat er flink werd gestoten en getrapt. Als altijd zat het venijn in de staart. Hartslag naar de 200, gaan! Uiteraard bestond het toetje uit een stevige sessie buikspieroefeningen. Zwaar ademend maar voldaan werd er afgegroet. De leden zijn trots op hun maatje. Vanaf nu zal het nooit meer hetzelfde zijn tussen jullie. Volgend jaar weer. OSU!