FEEL GOOD EINDEJAARSACTIE!

De feestdagen staan weer voor de deur. We weten wat dat betekent: een alfabet aan chocoladeletters, kilo’s kerstkalkoen, liters glühwein en een miljoenmiljard oliebollen. In het nieuwe jaar voelen we ons allemaal weer mega schuldig en slepen we ons gedeprimeerd en noodgedwongen naar de sportschool.

Bij Feel Good Fight doen we het anders. Wij werken preventief aan de kerstkilo’s! Alle leden die maar één keer in de week trainen, mogen namelijk tot en met het einde van het jaar gratis een tweede keer in de week trainen. De woensdagleden zijn dus ook welkom op vrijdag en andersom!

We hebben nog een paar pittige trainingen voor jullie in petto. Dus pak jezelf bij elkaar, en kom in november en december twee keer in de week trainen. Dan schuif jij eerste kerstdag zonder schuldgevoel die rollade naar binnen!