FEEL GOOD FIGHT KICKED SOME ASS!

Gisteren was het dan zover. Fight Tour presents: Battle of the North! Vier van onze mannen hebben de afgelopen maanden hard getraind om mee te mogen doen. De laatste weken werden zelfs de biertjes even aan kant gezet. Alles voor de sport! Afgetraind en tot het bot gemotiveerd betraden ze gisteren de mat. De poules waren klein, maar er was voor iedereen een passende tegenstander gevonden. En dat is mooi! Niet alles werd gewonnen, dat hoeft ook niet. Maar er werden ware veldslagen geleverd. In de ‘heat of the moment’ stond het massaal aanwezig publiek op de banken te juichen en te springen. Duidelijk was dat onze mannen kwamen om te vechten. Vooruit, er boven op! Met een gepaste bescheidenheid durf ik toch wel te stellen dat de partijen van de heren tot de hoogtepunten van de dag horen. Alles bij elkaar hebben we (vechters en publiek) een mooi visitekaartje afgeleverd. We hebben de vechtsportwereld laten zien dat Feel Good Fight een sportieve, fanatieke en gezellige club is! Een club om in de gaten te houden. Vechters, helpers en meegekomen publiek, bedankt voor de goede inzet. Ik ben trots op jullie, ik ben trots op onze club FEEL GOOD FIGHT, OSU!