FEEL GOOD WEDSTRIJDSELECTIE VAN START!

De sportschool Feel Good Fight begint serieuze vormen aan te nemen. We zijn ondertussen anderhalf jaar bezig. Inmiddels zijn verschillende leden zover dat ze zich willen (en kunnen) meten aan vechters van andere sportscholen. Dat gaan we dan ook doen op 4 en 5 november bij  ‘Battle of the North’ in Groningen. Vier fanatiekelingen van Feel Good Fight zijn zich aan het voorbereiden op het toernooi. Vandaag was de eerste ‘officiële’ wedstrijdtraining. Conditie, techniek en strategie. Het hoort er allemaal bij. En uiteraard een stukje incasseringsvermogen trainen. Scheen tegen scheen, lowkick nemen, trap op het lichaam accepteren. Het hoort er allemaal bij. Maar deze mannen zijn serieus. Hebben een doel. Willen winnen. En dat gaan we doen. De komende weken gaan we bijna fulltime aan de bak. Fit en tot het bot gemotiveerd zullen we 4 en 5 november de tatami betreden. Let’s kick some ass, OSU!