FEEL GOOD UITJE: WORKOUT BIJ REMY BONJASKY!

14 apr , 2018  

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 14/04/2018
13:30 - 19:00

Locatie
Dojo - Gymzaal Noordhoorn

Categorieën Geen Categorieën


Het (derde) uitje van Feel Good Fight is rond. Op zaterdag 14 april reizen we af naar de Bonjasky Academy in Almere. Hier gaan we een workout volgen van niemand minder dan Remy ‘the flying gentleman’ Bonjasky!

Bonjasky wist maar liefst drie keer het prestigieuze K-1 World Grand Prix toernooi te winnen. Ik heb zelf nog prachtige herinneringen aan 2003. In augustus van dat jaar vocht hij als underdog mee in het 8-mans kwalificatietoernooi in Las Vegas. Op spectaculaire wijze won hij alle wedstrijden en ontstond zijn bijnaam ‘the flying gentleman’. Hiermee plaatste hij zich voor de finale in december van datzelfde jaar. In een afgeladen Tokio Dome versloeg hij op één avond drie tegenstanders en won daarmee zijn eerste K-1 World Grand Prix titel.

Naast het kickboksen zit Bonjasky met regelmaat als gastheer aan tafel bij talkshows en als commentator bij belangrijke wedstrijden. Daarnaast deed hij mee met het spelprogramma Expeditie Robinson.

Alles bij elkaar, van deze held gaan wij training krijgen. We verzamelen om 13:30 in Noordhorn en worden om 15:30 verwacht in Almere. We zijn rond 19:00 weer terug. Mogelijk dat we onderweg nog even een hapje gaan eten. Hierbij een oproep aan chauffeurs om zich te melden. De eigen bijdrage voor het uitje is €25,- pp. Geef je snel op! Het belooft een mooi uitje te worden. OSU!

 


Comments are closed.