Feel Good Fight News

FEEL GOOD ZONDAGOCHTEND SLOOPSESSIE!

15 okt , 2017  

De wedstrijdjongens van Feel Good Fight zijn op de goede weg richting het Battle Of The North toernooi op 4 november. Wat extra uitdaging kan natuurlijk geen kwaad. Daarom waren er vanochtend vijf vechters ingevlogen van Van der Helm Training en Tabonon Zwolle. Een paar jonge talenten en een paar ervaren veteranen lieten zien dat een potje kickboksen zo makkelijk nog niet is. Over een weer werden stoten en trappen uitgedeeld. Met wederzijds respect, de sfeer was goed. Alles bij elkaar hebben de mannen weer een miljoenmiljard ronden gespard en zijn ze weer een stukje dichter bij 4 november. Gastjongens bedankt, wedstrijdjongens bedankt, Leroy bedankt! OpĀ  naar de volgende training. Morgen dus. OSU!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *